fbpx

SALONUL NOSTRU

video
play-sharp-fill

Studio & Beauty Academy Rusu Delia Make-up Artist este locul în care poți beneficia de cele mai în vogă servicii, cu produse și echipamente la cele mai înalte standarde din domeniul înfrumusețării, de luni până sâmbăta intre orele 9:00 – 17:00, în baza unei programări. Aici poți avea parte de servicii complete de înfrumusețare, de la machiaj profesional pentru orice ocazie, la diverse tratamente și proceduri cosmetice profesionale special concepute, în funcție de nevoile tale. Fă-ți o programare, lasă-te pe mâinile specialistului nostru și promitem să avem grijă să pleci mai mult decât mulțumită și încântată, având încrederea că vei reveni cu drag de fiecare dată. Pentru că meriți să stralucești în fiecare zi!

Nu în ultimul rând, salonul îți oferă oportunitatea de a-ți descoperi sau șlefui talentul, prin urmarea cursurilor de machiaj de bază-intensiv acreditate ANPC, cursuri de specializare în machiaj, automachiaj, cursuri de stilizare sprâncene și de laminare gene/sprâncene.
Ambientul plăcut, serviciile profesionale de make-up și cosmetică nu sunt, însă, singurele avantaje ale salonului Studio & Beauty Academy Rusu Delia Make-up Artist. Aici, vei descoperi, deopotrivă, că amabilitatea și socializarea sunt la ele acasă, regăsite într-un prieten pe măsură, make-up artistul, cosmeticianul si trainer-ul Rusu Delia.

Serviciile oferite

Machiaj

Indiferent că participi la un eveniment important, o ședința foto sau dorești sa radiezi de frumusețe, salonul nostru îți pune la dispoziție servicii de machiaj profesional.

Cosmetică

Te întâmpinăm cu tratamente cosmetice și proceduri de ultimă generație, personalizate și adaptate nevoilor tale. Vino să te relaxezi și să te lași răsfățată!

Cursuri

Ești pasionat/ă de domeniul beauty? Acum poți urma cursurile acreditate de machiaj și cursurile de cosmetică din cadrul Academiei Rusu Delia Make-up Artist.

Vizitați salonul nostru

Pentru o clipă de răsfăț.