fbpx

Rusu Delia

Un make-up artist este un specialist în domeniul machiajului, creat prin intermediul produselor cosmetice.
Sarcina care îi revine este aceea de a ascunde defectele feței și de a sublinia avantajele în mod favorabil, spre a crea o imagine unică și originală pentru un anumit eveniment.
Un adevărat profesionist în procesul de lucru se bazează pe cele mai recente tendințe în modă, pe preferințele personale ale clientului, pe trăsăturile feței, coafura, stilul și scopul machiajului.
Meseria de cosmetician este una foarte complexă, iar persoanele care excelează în acest domeniu au cunoștințe de psihologie, medicină și marketing, reușind să își mulțumească de fiecare dată clienții și să îi facă să revină.
Make-up artistul, cosmeticianul si trainerul nostru Delia Rusu se încadrează perfect în toate aceste skill-uri, prin multitudinea de cursuri de specialitate absolvite, seminarii și masterclass-uri la diverși renumiți traineri naționali și internaționali, având o experiență de peste 12 ani și un portofoliu generos.
Este mereu la curent cu noile tendințe și tehnici pentru că pasiunea ei pentru frumusețe este nemărginită și nu cunoaște stagnare.
Ambientul plăcut, serviciile profesionale de make-up și cosmetică nu sunt, însă, singurele avantaje ale salonului Studio & Beauty Academy Rusu Delia Make-up Artist. Aici vei regăsi un prieten pe măsură, care te va învăța trucuri prețioase, care îți va fi alături pe tot parcursul necesității tale și nu în ultimul rând, te va face să strălucești!