fbpx

Machiaj

“Sure, life isn’t perfect but my makeup should be. ;)”

Pentru că meriți să strălucești în fiecare zi, la salonul Studio & Beauty Academy Rusu Delia Make-up Artist poți beneficia de cele mai în vogă servicii, cu produse la cele mai înalte standarde din domeniul înfrumusețării, de luni până sâmbăta intre orele 9:00 – 17:00, în baza unei programări. Aici poți avea parte de servicii complete de înfrumusețare si machiaj profesional potrivit pentru orice ocazie.

Machiaj de zi (corecție și culori neutre)
Machiaj de seară (texturi combinate)
Machiaj de seară + gene
Machiaj mireasă + gene (all full waterproof)
Probă Machiaj Mireasă
Pachet probă machiaj + stilizare sprâncene
Pachet tratament, stilizare sprâncene+ probă machiaj

Machiaj de zi

Machiajul de zi este un machiaj cu aspect natural.
Se începe cu demachierea și tonifierea tenului, conform nevoilor acestuia.
Dacă este necesar, se aplică chiar si un peeling, menit să îndepărteze celulele moarte de la suprafața pielii.
Se fac corecțiile feței, ale sprâcenelor, acoperirea cearcanelor, sculptarea feței prin tehnica aplicării de lumini-umbre, corecția ochilor în culori nude (ex: maro-uri, bej-uri), ținând cont de culoarea tenului, a ochilor, a parului șamd.
Se aplică mascara pe gene și se folosește ruj (se poate pune accent pe buze cu un ruj mai intens).
Notă: machiajul de zi nu se face cu pigmenți, glitter, culori, nu se pun gene false și nu se trasează linie de tuș! El este un machiaj de corecție, transparent.
Timp de execuție: 1 H

Machiaj de eveniment

Poți alege dintr-o varietate de stiluri de machiaj: smokey eyes, cut crease, cat eye, pin-up ori un machiaj glamorous, dramatic sau în tendințe. De asemenea, poti opta pentru un machiaj de seară profesional cu gene false sau ștrasuri.
Machiajul îți va accentua trăsăturile frumoase prin evidențierea ochilor, buzelor sau a pomeților, îți va corecta imperfecțiunile și îți va oferi un machiaj de ocazie rezistent pe toată durata evenimentului.
Se începe cu pregătirea tenului, peeling, dacă este necesar, se face corecția feței , a sprâncenelor, ochilor, buzelor, toate acestea în funcție de morfologia feței tale.
Culorile sunt alese în așa fel încat acestea să fie în armonie cu trăsăturile și culorile tale naturale, precum și în armonie cu ținuta aleasă.
Notă: Se pot folosi pigmenți satinați, glitter, culori, gene false tip bandă sau smocuri din păr natural în funcție de nevoile de corecție ale ochilor și preferințe.

Timp de execuție: 1:30 H

Machiaj ten matur

Frumuseţea nu ţine cont de vârstă! Fiecare etapă a vieţii vine cu schimbări şi noi provocări. Profită de acestea şi reinventează-ţi stilul.
Odată cu trecerea anilor fermitatea pielii scade, apar ridurile şi tenul îşi schimbă culoarea. Machiajul pe care ţi-l realizai înainte nu mai este potrivit. Primul meu sfat pentru femeile cu tenul matur este să fie open-minded şi să îşi redefinească look-ul.
Se pregatește tenul cu produse specifice tenului matur, precum mască botox, ser cu acid hyaluronic, fiole cu efect instant de lifting, toate acestea în funcție de nevoile tenului.
Se face corecția feței, acoperirea cearcănelor, corecția feței, a sprâncenelor și a buzelor cu produse profesionale specifice tenului matur.
Se face corecția ochilor, de obicei în culori mate, deoarece culorile irizate și glitterul, accentuează ridurile.
Se pun gene false din păr natural, tip bandă sau smocuri, în funcție de nevoile de corecție a ochilor.
Notă: se poate opta și pentru culori mai indrăznețe în funcție de preferința clientei și armonia culorilor.

Timp de execuție: 1:30 H

Machiaj de mireasă

Amintește-ți, aceasta este ziua ta specială. Multe mirese doresc să mulțumească pe toată lumea în ziua nunții lor și uită de ele însele. Această zi este despre tine și trebuie să fii mai frumoasă decât ai fost vreodată. Un machiaj profesional de mireasă trebuie să fie de lungă durată, să arate uimitor în fotografii și să fie atemporal. Fiecărei mirese ar trebui să-i placă cum arată în fotografii zece ani de acum înainte.
Nu uita că pozele sunt amintirea cea mai vie din cea mai importantă zi din viața ta.
Reușita unui machiaj nu constă doar în identificarea stilului potrivit, ci și în rezistența acestuia. Din acest motiv, machiajul trebuie să reziste până la 24 ore, în ciuda temperaturii crescute, a stării emoționale și a sesiunilor de pupături sau îmbrățișări. În cazul machiajului de mireasă ar fi o idee bună să ținem cont de modă, de culorile în vogă, dar cu mare atenție, pentru a nu încărca în mod excesiv look-ul sau mai cu seamă pentru a se potrivi cu dorințele miresei. Nu întotdeauna ceea ce este la modă îi stă bine oricui! Machiajul ar trebui să arate impecabil în toate momentele ceremoniei, în toate pozele și filmările ce vor rămâne amintire. De fiecare dată constat că rezultatul perfect este atunci când există spirit de echipă între makeup-artist și clientă.
Pachetul miresei include și PROBA MACHIAJULUI DE MIREASĂ și CONSILIERE!
Alegerea machiajului de mireasă este aproape la fel de importantă ca și alegerea rochiei de mireasă. Proba machiajului de mireasă este necesară pentru a obține aspectul perfect pe care îl vei avea în cea mai importantă zi din viața ta. La prima noastră întalnire vom discuta toate detaliile nunții, acest lucru mă va ajuta să-mi construiesc o idee despre cum îți dorești să arăți în ziua nunții tale, îți voi recomanda și aplica mai multe stiluri de machiaj care îți vor pune în evidență trăsăturile, toate acestea pentru evitarea eventualelor neplăceri în ziua cea mare.
Programarea probei de machiaj o recomand cu maximum o săptămână înainte de ziua nunții. Ședinta de probă durează aproximativ 2-3 ore, timp necesar pentru a discuta toate detaliile și a încerca diferite stiluri de machiaj potrivite pentru tine. Astfel, în ziua nunții nu vor exista surprize sau emoții suplimentare.
Machiajul implică regulile care se aplică și la machiajul foto, pentru că fotografiile taie din intensitate sau pot reflecta lumina într-un mod neplăcut.
În cadrul sedinței de consiliere vei primi sfaturi despre cum să îngrijești tenul pentru ziua cea mare, poți opta și pentru serviciul de stilizare sprâncene sau laminare gene.
Se începe cu pregătirea tenului, peeling dacă este necesar, se face corecția feței, a sprâncenelor, ochilor, buzelor, în funcție de morfologia feței tale.
Culorile sunt alese în așa fel încât să fie în armonie cu trăsăturile și culorile tale naturale precum și în armonie cu ținuta și tematica nunții.
Se folosesc produse rezistente la apă și fixare suplimentară.
La cerere se machiază și decolteul. Tipul de machiaj îl vom alege împreună în funcție de forma ochilor. Se folosesc gene din păr natural, tip bandă sau smocuri în funcție de nevoie, de corecție și preferințe.
Notă: Nu machiez mirese fără ședintă de probă.

Timp de execuție: 1:30 – 2 H