fbpx

Cosmetica

La Studio & Beauty Academy Rusu Delia Make-up Artist regăsești diverse tratamente și proceduri cosmetice profesionale special concepute, în funcție de nevoile tale.

Tratament Facial Basic
(demachiere, tonifiere, tratament adecvat tipului de ten, terapie Led)
Tratament Anti-aging + Ultrasunete
(demachiere, tonifiere, gomaj, fiole, terapie Led)
Tratament Anti-acneic
(demachiere, tonifiere, gomaj, extracție, serum și produse destinate tipului de acnee, terapie Led)

Mezoterapie cu Ace
Mezoterapia este unul din procedeele cosmetice care poate trata cu succes flasciditatea sau lipsa de fermitate a tenului, ajută În tratamentul Acneei si al Cuperozei, îmbunătățește structura pielii și reduce ridurile. Dispozitivul efectuează o perforare controlată și precisă a pielii, creând leziuni microscopice, micro-canale, care sunt invizibile cu ochiul liber și care declanșează procesele reparatorii, stimulează organismul să producă elastină și colagen, două substanțe vitale pentru crearea de celule noi, proces cunoscut sub numele de neocolagenogeneză.

Introducerea de ace chirurgicale foarte subțiri este percepută de nervii receptori ai pielii ca un stimul, se crează o micro-traumă care induce apariția unei faze de auto-vindecare a organismului, a unui răspuns imun și producerea de fibre de colagen. Totodată se formează noi vase de sânge (neoangiogeneza), este îmbunătățită alimentarea cu sânge, iar în acest fel pielea este mult mai bine hrănită și oxigenată.

Pielea este astfel permeabilizată, se produce o regenerare celulară avansată iar mesopen-ul crează spațiu de penetrare pentru cocktailul cu seruri bogate în substanțe active, mixat anterior de către terapeut, pentru a pătrunde direct în straturile profunde ale pielii și a produce efectul clinic dorit. Astfel, nutrienții de puritate medicală pătrund în derm până la 90% față de 3% și redau astfel volumul și luminozitatea tenului, remarcându-se îngroșarea pielii. În scopul optimizării efectelor substanțele, cocktailurile, tehnicile sunt în permanentă evoluție științifică.

Disconfortul simțit este unul minim, spre zero, iar la două săptămâni după prima procedură se pot vedea primele rezultate: o piele mai fermă, mai elastică și mai fină. Inducția de colagen poate fi efectuată atât pe față cât și pe corp.

Comparativ cu alte proceduri, acest tratament facial modern non-chirurgical și minim invaziv este nedureros, nu are efecte adverse și stimulează rejuvenarea facială și elasticitatea pielii, conduce la creșterea metabolismului celular. În plus, corectează urmele lăsate de acnee, vărsat de vânt, ameliorează ridurile fine, ridurile de expresie, pentru o piele mai tânără și mai luminoasă.
Tratamentul este nedureros pentru că micro-înțepăturile prin ace sterile se realizează cu viteză foarte mare, de aproximativ 18 000 bătăi/ minut.
De asemenea, in functie de necesitățile tenului, avem și cocktailul potrivit ce poate conține siliciu organic, acid hialuronic, colagen.
Procedura de Mezoterapie se face și pe corp pentru tratarea/combaterea celulitei, vergeturilor sau slăbire localizată.

Peeling chimic
Alegerea tipului de exfoliere chimică se va face dupa o vizită la cosmeticianul nostru și planul de tratament se va stabili în funcșie de necesitatea si dorința fiecăruia (tratarea acneei cu acid salicilic, albirea tenului, eliminarea ridurilor fine, a pistruiilor și petelor).
Salonul nostru oferă proceduri de peeling ce pot fi realizate și pe parcusul sezonului cald.

Peeling superficial
Se folosesc cocktailuri de acizi slabi pentru a penetra doar stratul superficial al pielii cu scopul de a-l exfolia ușor. Tratamentul este utilizat pentru a îmbunătăți aspectul tenului depigmentat sau al pielii aspre, precum și pentru a oferi un aspect mai tânăr faței, gâtului, pieptului sau mâinilor. Un peeling superficial este însoțit de o senzație de disconfort lejer în timpul procedurii, conduce la o descuamare fină ce poate dura 3-7 zile și permite reluarea activității în scurt timp. Pentru a obține rezultate optime, procedeul se poate repeta la intervale de 3-6 săptămâni.

Peeling mediu
Sunt utilizate diverse cocktailuri de acizi pentru a penetra atât stratul superficial, cât și stratul mijlociu al pielii, eliminând celulele deteriorate. Se apelează la acest tip de peeling pentru a trata petele de pe piele cauzate de procesul de îmbătrânire, liniile fine, ridurile, pistruii și decolorarea moderată a pielii. De asemenea, tehnica poate fi folosită pentru a netezi pielea aspră și pentru a trata anumite modificări precanceroase, ca de exemplu keratozele actinice.

Peeling profund
Tehnica presupune utilizarea acidului tricloracetic sau fenolului pentru a pătrunde adânc în stratul mijlociu al pielii. Tratamentul elimină liniile moderate, petele cauzate de procesul de îmbătrânire, pistruii și cicatricile superficiale. Procedura este utilizată pe față, poate fi realizată o singură dată sau de 2 ori pe an, în funcție de necesitatea tenului și conduce la o îmbunătățire importantă a aspectului pielii.

Stilizare sprâncene
Atunci când ne facem o programare la centrul de înfrumusețare, pensatul este o procedură ce durează în general 10-15 minute, cosmeticianul curățând zona din jurul sprâncenelor, păstrând forma lor naturală sau oferind una mai frumoasă, care să încadreze corect chipul.

Stilizarea sprâncenelor durează între 30 și 40 min., în funcție de plantația sprâncenelor tale și obiectivele de frumusețe stabilite de comun acord.
În cadrul primei vizite pentru procedeul de stilizare al sprâncenelor lucrurile se întâmplă astfel:
– observăm plantația și forma sprâncenelor;
– stabilim obiectivul pe termen lung: dorim recuperarea sprâncenelor care au avut de suferit de pe urma pensatului excesiv, dorim să le îngroșăm, să obținem altă formă sau să le întreținem;
– pensatul propriu-zis pentru forma finală, etapă în care îți explicăm cum poți favoriza creșterea firelor și de ce am ales să nu îndepărtăm anumite fire;
– alegem procedura corectă de vopsire sau laminare, fie cu vopsea sau henna.
Stilizarea până la forma dorită se poate obține în timp și în mai multe ședințe, vei fi consiliată corect și cel mai important este sa nu intervii asupra sprâncenelor.

⚠️ Când solicitați serviciul de stilizare sprâncene este indicat să nu interveniți asupra sprâncenelor cu cel puțin o lună înainte, acest lucru va favoriza minimizarea timpului până la obținerea formei dorite.

Galerie Foto

Produse Preferate